tiistai 14. lokakuuta 2008

Ympäristölautakunnan kokouksessa ti 14.10.

Tänään illalla ympäristölautakunnan kokouksessa Vantaan Pakkalassa. Ei ole enää monta kokousta tällä porukalla. On ollut ihan mukava nelivuotiskausi. Vaalien jälkeen vaihtuu ainakin osa porukkaa. Kaikella on aikansa. Saa nähdä miten rouvan käy vaaleissa. Tehtiin yhdessä Juhan kanssa vaalimainos kahteen lehteen Vantaan Lauriin ja Vantaan Sanomiin. Nyt vain sitten jakamaan vaalimainoksia iltaisin ja torstai-iltana Tikkurilaan Tikkuraitille ihmisten pariin muiden keskustalaisten ehdokkaiden kanssa.
Täytyy ruveta nukkumaan, kun huomenna pitää lähteä aikaisin Munkkivuoreen työkeikalle. Kirjoitan kuitenkin tähän päivän tekstin kirjasta, Jokainen päivä on lahja.

Jos et koskaan ole ollut peloissasi etkä nolo etkä loukkaantunut, et ole koskaan ottanut riskejä.
(Julia Soul)

Vältteletkö uusia tuttavuuksia koska pelkäät ettei sinusta pidetä? Nolostutko erehdyksistäsi ja vältät tekemästä samaa erehdystä toistamiseen? Pidätkö itseäsi mitättömänä olentona jos joku loukkaa sinua?
Pelkääminen, ujous ja loukkaantuminen ovat osa elämää. Jos pyrkii välttelemään tuskallisia tunteita, jää paitsi monesta suurenmoisesta seikkailusta. Jos pelkää uusia ihmisiä, ei voi koskaan saada läheistä ystävää. Jos nolostuminen estää yrittämästä uudestaan, moni asia jää oppimatta. Jos pitää loukkaantumisen tunteen sisällään piilossa, ei saa koskaan tietää, että kaikilla muillakin on samanlaisia tunteita.

Yritä tänään uudestaan sitä missä epäonnistuit eilen.

Ei kommentteja: