tiistai 7. lokakuuta 2008

HS:n vaaliteltta Korsossa tänään

Luin aamulla Hesarista, että tänään on Korson keskustassa HS:n vaalikiertueen vaaliteltta. Tämä tuli kyllä äkkiä. Konsulenttikeikka oli tältä päivältä peruuntunut, joten ajattelin, että lähden katsomaan, kuinka paljon väkeä tilaisuuteen tulee. Aurinkoinen sääkään ei ollut houkutellut paikalle kuin vain kourallisen ehdokkaita ja minä olin ainoa naisehdokas. Paikallisia ihmisiäkin oli vähän mutta kuitenkin niin, että aina joku kuitenkin pysähtyi keskustelemaan paikallisista asioista. Jokunen tuttavakin oli tullut paikalle. Kyllä kannatti lähteä, sain ainakin hyvän mielen. Ihmisistä saa voimaa ja tuntee, että ei ole turhaan ehdokkaana.

Huomenna sitten Stokkan Hulluille päiville työkeikalle myymään hullun paljon kuten ennenkin.

Tälle aurinkoiselle päivälle sopii tämän päivän teksti kirjasta - Jokainen päivä on lahja.

Aurinko on elämän antaja... puhun sille kuin jumalalle. (Peter Firth)

Kun uskoo itseään suurempaan voimaan, se tuntuu samalta kuin tieto, että aurinko on taivaalla meitä lämmittämässä. Auringon loiste valaisee kaiken - puut, lumihiutaleet, ystävien kasvot. Auringon lämpö kasvattaa siemenestä kasvin, joka kukkii ja tekee hedelmää. Aurinko on keskus, jonka ympäri maa pyörii. Aurinko antaa lämpöä ja valoa silloinkin, kun se on pilven takana näkymättömissä.
Usko korkeampaan voimaan voi olla yhtä ravitseva ja lämmittävä asia kuin aurinko. Pilvisinä masennuksen päivinä se lohduttaa. Myös pyrkimys itsensä kehittämiseen on kasvattavaa ja lohtua tuova tukipilari, jonka avulla selviytyy vaikeistakin ajoista.

Mikä antaa sinulle voimaa tänään?

Ei kommentteja: