lauantai 25. lokakuuta 2008

Päivä ennen vaaleja

Kuluneen viikon vapaa-aika on mennyt yhdistyksemme- ja omia esitteitä jakaessa tai sitten
olemme olleet tapaamassa ihmisiä eri alueilla. Tänään olimme taas Tikkuraitilla. Koko raitti oli vaalimökkejä ja telttoja täynnä. Minäkin olin yli viisi tuntia paikalla. Tapasin taas uusia ihmisiä, joilla oli monenlaista kysyttävää. Näissä tapaamisissa tulee esille se, miten monenlaista hätää ja murhetta ihmisillä on. Toki ilon aiheitakin ja leikin laskua piisaa.

Illansuussa lähdin vielä jakamaan viimeisiä vaaliesitteitä. Onneksi oli hyvä sää ja oli ihan mukava kävellä ja ajatella rauhassa asioita. Otin askelmittarin taskuun ja tulihan niitä askelia yli 14 000 askelta. Muutama päivä sitten tein yhtä pitkän lenkin ja kyllä oli jalat kipeät seuraavana päivänä kun äkkiseltään tuli käveltyä niin paljon.

Huomenna täytyy lähteä aikaisin Päiväkumpuun vaalilautakuntaan. Saa nähdä tuleeko syysmyrsky, mitä on ennustettu vaalipäiväksi. Toivottavasti ei ennustukset pidä paikkaansa. Jos on huono sää niin siinä on se pelko, että ihmiset kääntävät vain kylkeä ja se ei meistä ehdokkaista tunnu hyvältä. Ruokatauolla on käytävä itsekin äänestämässä Juhan kanssa kuten tavallisesti vaalipäivänä.

Hyvää vaalipäivää!

Ei kommentteja: