tiistai 28. lokakuuta 2008

Kiitos äänestäjilleni luottamuksesta

Kiitos kaikille äänestäjilleni. Olen kiitollinen Teille kaikille, että jaksoitte lähteä tuuleen ja sateeseen kirjoittamaan numeroni 141. Tämä äänimäärä 149 (sain kuulla tänään, että minulle oli lopullisessa ääntenlaskennassa löytynyt 10 ääntä lisää) toi minulle varapaikan valtuustoon ja lisäksi saan tehdä edelleen lautakuntatyötä, mistä pidän sillä siellä saa ryhmässä keskustella ja päättää asioista. Näin tämä jo pitkään jatkunut ihmisläheinen vaikuttaminen voi jatkua.

Nämä vaalit olivat keskustalla Kotivaalit nimellä ja nimi oli enne, sillä moni jäi kotiin tai sitten syysmyrsky pyyhkäisi paljon ääniä lähinnä kokoomukselle tai perussuomalaisille. Toivottavasti vaalitappioon kätkeytyy toivon siemen uuteen nousuun. Samoin kuin meidän vaalikampanjassa Vantaalla jakamamme pienet kuusentaimet kasvavat aikanaan hyvissä olosuhteissa suuriksi. Ei pidä pelätä sillä elämän myrskyt heittelevät meitä itsekutakin.

Nyt tässä eletään "välitilassa". Vaaliprojekti on viety loppuun ja pääsen keskittymään joulunaluskursseihin ja myyntikeikkoihin. Ensiksi täytyy siivota työhuone ja haravoida vielä pihaa talvikuntoon.

Toivon kaikkea hyvää elämäänne. Muistan Teitä käynnistäessäni autoni Micran kohti kokouspaikkaa ja iloitsen siitä, että olette valinneet minut "juoksutytöksenne".
Näin saan tuntea itseni tarpeelliseksi ja hyödylliseksi.

Kirjoitan tähän taas lainatun tekstin.

Ainoa mikä pitemmän päälle on ihmisille yhteistä on muutoksen tuntu - ja sitä me kaikki vaistomaisesti välttelemme. (E.B.White)

Luonto paljastaa meille alati muuttuvan maailman. Ei ole kahta samanlaista iltaruskoa. Vuodenajat eroavat toisistaan. Muutoksia tulee vastaan joka päivä niin ihmisissä kuin heidän ympäristössään.
Ihmisillä on monesti jonkinlainen vastahakoisuus muutoksiin. Tosin muutokset saattavat olla surullisia ja tuntua kovilta, mutta miellyttäviäkin muutoksia on, ja toisaalta ikävät muutokset ovat osa elämää ja sen antamaa oppia.
Jokaisen muutoksen myötä ihminen joutuu luopumaan jostakin vanhasta ja tutusta - niin kuin puut luopuvat lehdistään syksyn tullessa. Keväällä kuitenkin kasvaa tilalle uusia lehtiä, ja elämäänkin tulee uutta sisältöä vanhan paikalle. Edessä on kaiken aikaa uusia mahdollisuuksia, uusia tilaisuuksia kasvaa ja kehittyä.

Ei kommentteja: